Àrea privada

ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA       

Presentació Pérez Sardà

Pérez Sardà una empresa familiar amb més de 50 anys d’història, que a través de tres generacions i partint del sector de les assegurances ens hem situat com un referent a nivell comarcal en l’assessorament i gestió Laboral i Fiscal, comptant en el nostre equip amb més de 30 tècnics i professionals d’acreditada valua.
 
Durant tots aquests anys, el nostre despatx ha sabut adaptar-se a les noves exigències de l’empresa i del particular, desenvolupant l’Àrea Jurídica i incorporant serveis externs com  la Prevenció de Riscos Laborals, Auditories, Protecció de Dades, Subvencions, etc., coincidint amb el darrer relleu generacional.
 
Amb la finalitat d’estar presents a nivell nacional i internacional, des de l’any 2006 formem part de l’associació Iustime Red de Asesorías, amb la que podem oferir una cobertura als clients des de qualsevol punt geogràfic.
 
La nostra millor carta de presentació és la satisfacció dels nostres clients, que alhora ens motiva per a continuar creixent i treballant amb la  professionalitat i amb la il.lusió del primer dia.