Àrea privada

ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA        ACOMIADAMENTS, ACCIDENTS DE TREBALL I DE CIRCULACIÓ, DIVORCIS, RECLAMACIONS. PRIMERA VISITA GRATUITA       

Assegurances

A Pérez Sardà, fa més de 50 anys que ens dediquem a les assegurances. Els nostres professionals, altament qualificats, ens permeten donar solució a tots els àmbits que tant particulars com empreses poden necessitar.
L´assessorem per tal que tingui la millor assegurança personalitzada a les seves necessitats, amb aquelles cobertures que més li convenen. Ens desplacem a les instal.lacions sempre que cal, per analitzar in situ els riscs a assegurar.
 
Entre d´altres, els nostres principals productes són:

  • Patrimonials: Pymes, Llars, comunitats, oficines. Comerç. …
  • Responsabilitat Civil general, inmobiliària, caçadors, ...
  • De persones: Vida, salud, accidents, convenis, ...
  • D´inversió i estalvi per a la jubilació.
  • De vehicles: cotxes, motos, camions, embarcacions, ...
  • Defensa i Reclamació
  • Assegurances de Viatges, de lloguers, ...
 Només representem companyies asseguradores solvents i de professionalitat contrastada. El nostre compromís són els seus interessos, al mateix temps que treballem amb agilitat i rapidesa per tal que quan necessiti l´assegurança, aquesta només li aporti solucions.